Licht en geluid voor uw bruiloft

Het uitkiezen van de muziek voor het bruiloftsfeest blijft een lastige keuze. Elke ervaren band of DJ weet er op zijn manier een feest van te maken, maar goede verlichting maakt een feest pas echt compleet. Apex-entertainment verzorgt graag het licht en geluid van uw bruiloft.

Werkwijze Apex-entertainment

Voor het organiseren van uw feest vindt Apex-entertainment het erg belangrijk om precies de juiste verlichting te leveren. Van te voren spreken we uw wensen door: wilt u een intieme en romantische bruiloft, of juist een uitbundig feest? Daarnaast wordt er rekening gehouden met uw muziekkeuze en het budget.
Apex-entertainment heeft een groot assortiment lichten en extra sfeerelementen, zodat uw bruiloft wordt afgesloten met een feest om nooit te vergeten.

Het is tevens mogelijk om de geluidsapparatuur voor u te verzorgen; hiervoor wordt samengewerkt met de band of DJ die u voor het bruiloftsfeest heeft ingehuurd.

De prijzen voor het licht en/of geluid voor uw bruiloft worden op maat berekend. Voor de huur dient u een geldig ID-bewijs te kunnen overleggen.

Heeft u vragen over het licht en geluid voor uw bruiloft of wilt u Apex-entertainment inhuren? Neem contact op door te bellen naar 06-51825602 of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.


Onze partners